Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man sa mig..


Man sa mig att
Blod nystas upp

På södermalmstorg, i dagsljus

När jag kom dit, blänkte
ränderna i solskenet

Och du hoppade jämfota
över min tinning

Man sa mig också
att tre trappor upp
gräver en flicka hål
i sina sömmar
virar in knivar
i spets, frostat
Klipper i trådarna
I fönstret hänger
en ros, sa man

När jag kom dit,

fanns inget kvar att rädda




Fri vers av Camilla Löjdström
Läst 575 gånger
Publicerad 2005-02-18 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Löjdström
Camilla Löjdström