Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tårar fäller päls

och släcker besinningslöst

de stämningsfulla ljusen på

caféets billiga ekbord där

en flicka som bestämt sig att

föda i november är den

månadens drottning och älva

dansar, dansar, om du ler,




Fri vers av Camilla Löjdström
Läst 467 gånger
Publicerad 2007-08-30 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Löjdström
Camilla Löjdström