Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rue de

Han var 17 år och
Läste poesi för första gången
på bussen mot den långe konstnären

Skrev i luften:
\"Inget nu, än\"




Fri vers av Camilla Löjdström
Läst 611 gånger
Publicerad 2005-02-18 00:42



Bookmark and Share


  Ann-Cathrin
Verkligen skøn, ja næstan snygg dikt!
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Löjdström
Camilla Löjdström