Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hörde den i skogen... med en symfoni av spettandet.... på ackord.. så verkar vara..


när elden tog sej...



håltagaren spettar
i trånad

spelar gula ärlas vippor
aspars lövar bär fanan
motiva frukter faller nära
omsidervarande kunskap
i pannan ska vara pytten
fröställningar skuggspelar
ylar vargar om nattfrost
som ljuder kärlek utan
vild mark gungar skogsrån
flyger rygglösa tallar
spettar håltagaren

valborg tog sej
i brasan




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-04-30 23:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint du beskriver det som sker i naturen när vårkasan brinner!
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk