Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest!

Ångest!!

Knuten i bröstet växer till orkanstyrka.

Ångest!

Tårarna sprutar, kroppen knyter sig i kramp.

Ångest!

Känslan av att inte orka mer.

Ångest!




Övriga genrer av Anna-Victoria
Läst 229 gånger
Publicerad 2007-03-17 22:40



Bookmark and Share


    Herr Ångest
He he, vet precis hur det känns...
;-)
2007-03-17

  AndyDufresne
Omtumlande och starkt. En ingridiens i livet som i efterhand gör det möjligt att ana och kanske förstå vad motsatsen tillit är för något...
Viktiga saker du tar upp.
2007-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria