Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar Ditt namn!

Det finns en Ängel som viskar Ditt namn
Som visar Solen på stigen
Det finns en siluett av Dig
I motljuset i morgonsolen.

En vandring är en resa
och målet är själva resan
Fotspåren i sanden har en egen historia

Det vackra kristall vita ljuset vill aldrig ta slut
Det strålar kring din hjässa
Det lyser i dina ögon
Värmen i Din famn

Mikael är Ditt vackra namn....Ängel




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-08 11:48



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text!
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria