Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag tänker för mycket blir det kortslutning.


Ibland undrar jag?

Livet,
en pärla i en mussla.
Molnen,
på himlen rör sig men jag står still.

Tankar,
virvlande som vinden.
Träden,
rör sig i vinden.

KAn jag flyga?
Med vinden, i tanken.
Kan jag älska?
MEd vinden?




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 17:04



Bookmark and Share


  Anna*
Ibland undrar jag också ... fin text!
2010-06-11

  LovisaCecilia
jag är inte rädd, jag kan flyga.

Fin text, jag gillade den.
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria