Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Torsdagen den 17e februari 2005 fick jag ett besked. Jag väntar barn. Jag ska bli mamma.


Ett Maskroshjärtas Magi :::...


Det sprider sina frön med vindarna
och intar luftrum med evigehetsögonblick
av tusen tusentals små helikoptrar
säd som blir maskrosbarn

Och lyssnar så stilla till livet
att i mull och under varma jordars dräkt
växer det långsamt till ljudet
av regnet som slår mot världens hinna
där allt blir till ett; i Gudars släkte

Så bryter det tiden genom mödomsskorpan
och jord viker undan för stam och blad
söker sig solkyss upp mot himlars hav
men rot har sin fot däri jord liv gav
och i kraften som binder oss samman
där fröet är fader och mullen är mamman
blir du mitt älskade maskrosbarn




Fri vers av KaptenKatt
Läst 607 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-18 08:28



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
glömde säga grattis. hoppas allt går bra.
2005-04-16

  Hans w-art Westlund VIP
liv i denna. mycket liv. tack.
2005-04-16

  Cattis Rönn
om att bli mamma....jag bara njöt när jag läste den....och Grattis! Fint fångat!
2005-02-18
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt