Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Vad är du mest rädd för?\" \"Att du ska lämna mig\" \"Oj, det har jag aldrig hört förut... Du behöver inte vara orolig, det ska jag inte göra\" Varför sitter jag då ensam här nu för?


Moln

Och vi gick hand i hand
i upptäckarnas land

Och vi upptäckte små moln i rosa
och lade oss på dem och dåsa

Och när vi vakna såg vi världen
vad liten den hade blivit under färden!

\"Du, vad är du mest rädd för, säg?\"
\"Jag är rädd att molnen ska skingra sig\"




Fri vers av Nanna
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-02-18 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna
Nanna