Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fråga mig inte vad jag mena med den här?


Stjärnfall

Mina stjärnor faller tystare än natten




Fri vers av Nanna
Läst 579 gånger
Publicerad 2005-07-20 02:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna
Nanna