Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Embraced by the cold

Vad gör du när smärtan är så stark
att du inte känner hettan
från värmande händer mot din axel?

Kalla händer mot din själ




Fri vers av Nanna
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-06-16 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna
Nanna