Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredagen den 13 april.


Efter vintern återkommer ljuset,
då ska vi fira \"jämna år\" i huset.
Vårt gemak ska fyllas utav vänner,
men också utav folk vi inte känner.
Så här ska putsas, fejas, göras rent i varje vrå,
och bakas rara kakor med hallonsylt uppå.
Stekarna ska stekas, champagnekorkar smälla,
vin och öl och cider vi i halsarna ska hälla.
Ja, här ska bullas opp, som aldrig tillförne.
Ett festbord utan like ska ni här få se!
Välkomna allesammans till kalaset vi ska ha.
Ta med ett gott humör, för då blir Jubilaren gla´




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2007-03-18 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP