Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordbruket under vårbruket ; ännu medan kvällningen stillnar vandrar såningsmannen


knopparslagaren


frösattes den goda jorden
befruktas

sökte med tankar av längtan
med ögonblick som framtider
sökte förklaringar intill varför
med sierskas blickars ljusnader
förklaringar till intets löftens given
sökte med ögon av längtan
av kärleks längtans lustar
begärde trogen vänskap
lovar till tids fullbordan

slog knopparna ut
våravårars




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-02 22:07



Bookmark and Share


    Maria Malm
Vackert ordat . ..
2007-06-02

    Nattviol
ja - så är det
så och befrukta
önska och förvänta
emotta i ödmjukhet
du skriver så vackert
vårvärk likt växtvärk
knoppning!!!
belöning!!
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk