Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygvapnet skingrar moln

från en pirrande känsla
till tomhet

så snabbt

jag faller

så snabbt
och landar så
hårt

jag sitter uppe
apatin föds ur sömnlösheten
lägger mig med kinder dränkta i tårar
oroliga drömmar hemsöker mig
vaknar med en smärta i bröstet
inte en smärta utan
en

grop?
en känsla av oändlig tomhet

Hur kan något som känns så tomt kännas så




tungt?




Fri vers av Nanna
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-02-18 11:38



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
men bra text...intressant är att nu har du skrivit om Flygvapnet och Högvakten..är det en helt ny genre vi ser födas? Militärlyrik..."min fästman han var modelejon" etc
2005-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Nanna
Nanna