Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To Linda


Wrangle

A fling of divine love,
Embroiled sensual exchange,
Over the limit, however,
We are Impetulant.

A state of extreme anger,
Heated exagerated exchange,
Loss of cool, whatever,
We are Tempestuous.

A moment of intense sadness,
Secluded inward exchange,
Without contact, endeavour,
We are Requisite.

A continuum of immense happiness,
Excitable bubbling exchange,
Overflowing passion, forever,
We are Stupendous.




Fri vers av Snangel
Läst 340 gånger
Publicerad 2007-03-19 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snangel