Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
keeping the moon company tonight


Satin Angle

Love is a satin horizon,
Smooth and warm, it covers me,
An Angel resting in my bed,
Her sweet breath, a song to me,
Lush lullabies.

Love is a satin rythmn,
Sooth and soulful, rocking me,
An Angel fluttering in my head,
Her sweet love, a blur on me,
Soliloquies.




Fri vers av Snangel
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-04-30 00:51



Bookmark and Share


    Lee 2
This is my absolute favourite. It is soft and beautiful, calm and sweet. Almost like a song itself.
2007-05-04

  Emfre
Har du stavat Angel fel med flit i rubriken - Angle? I så fall varför? /Emfre
2007-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Snangel