Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattligt vemod

Natten speglas i havet.
En ensam båt
i månens silverband
navigerar efter en dröm.

Långt ner i djupet
simmar okända fiskar,
lysande i mörkret
bärande sitt eget ljus.

Över hela himlen
otaliga stjärnor,
pulserande glimtar
från en svunnen tid

Mitt hjärtas ljus
bär mina drömmar,
sänder det
att möta stjärnorna.




Fri vers av Pia S
Läst 575 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-02-18 20:05



Bookmark and Share


  Drömfångare
Gud så vacker.
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S