Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst

Jag vandrar tyst
Tyst
Hör markets knaster mot mina fötter
Tyst
Hör mina andetag
Tyst
Hör vinden blåsa genom mitt hår
Tyst
Det är inte så tyst ändå...




Fri vers av Lejon med Gelévingar
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-03-19 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejon med Gelévingar