Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje

Jag kände nåt innerfrån
Det kändes bra
Jag ville dela känslan
Fast jag inte visste
varifrån den kom
Men nu vet jag
Det kommer från dig
Jag tror att det kallas glädje




Fri vers av Lejon med Gelévingar
Läst 259 gånger
Publicerad 2007-09-30 21:54



Bookmark and Share


    Issand.
härligt skrivet
skönt och bra
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lejon med Gelévingar