Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor

Blommor finns det många av,
Några sticks
Några vakra
Några doftar gott
Några inte lika bra
Några gramolösa
Några unga
Blommor är som människor




Fri vers av Lejon med Gelévingar
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-03-19 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejon med Gelévingar