Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöden blir eld.

Brinn!
Med mig. Tillsammans.
Du och jag.

Låt dina tankar fatta eld och bilda rök av dina känslor.

Brinn!
Tvivla inte. Tvivla aldrig.
Då kanske syret försvinner.

Elden behöver syre och jag behöver dig.

Kom och brinn med mig!




Fri vers av Teop
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-03-20 19:16



Bookmark and Share


  blå fjäril
ååh, va bra! Jag gillar speciellt
\"Elden behöver syre och jag behöver dig.\"
Det säger allt
2008-01-12

    ej medlem längre
det här var annorlunda och mkt läsvärt, gillar stilen. Grym bra
2007-04-09

  Joakim P Udd
yaaay!
2007-03-20

    candy__me
den där var helt underbar :)
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Teop
Teop