Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göran Persson


Är det verkligen bara jag som
ser den lille, osäkre pojken?
Han må vara en begåvad och
driven politiker, men jag ser en
ängslig liten pojke som inte vet
hur han ska få lekkamrater.
En pojke som inte känner sig
\"hemma\" i sin kostym.
Som för att dölja sin sårbarhet
låtsar en tuffhet som saknar täckning.
I mina ögon har han alltid varit en liten,
liten pojke i en stor, stor, värld.






Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-03-20 19:45



Bookmark and Share


  * Ammi *
så blir det när man försöker vara mer än man är .. bufflig ja. Men tecknen på dåligt självförtroende radar du upp här
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP