Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnadsplikt


Lagen om sekretess fungerar inte i den krassa verkligheten.
Inbilla dig inte, att det du säger i förtroende, vilar i säkerhet.
Det må sen vara en läkare, sköterska eller präst som lånar dig sitt öra.
Det ligger i den mänskliga naturen en lust att skvallra om sin nästa.
Att vara den \"första\" att överbringa hemligheter.

När jag känner behov av att lätta mitt hjärta går jag till mitt
klagoträd i skogen. Där kan jag gråta och sparka och förbanna.
Träd är pålitliga, starka och förtroendeingivande.
Och där finnes inga övervakningskameror. Än så länge..




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-03-20 20:14



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rubriken lockar till läsning.. en viktig text faller i mina ögon..
2007-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP