Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freudiansk felsägning


Jag förväxlar ofta namnen på min
lillasyster och min dotter.
Har samma benägenhet att blanda ihop
namnen, vad gäller min man och min bror.

Undrar vilka traumatiska händelser i
barndomen som ligger till grund för
denna verbala förväxling?

Vad ligger och jäser i mitt undermedvetna ?
Egentligen?

Jag behöver nog gå i analys!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-03-20 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP