Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt största misstag


Egentligen skulle jag inte stå här och ringa på dörren.
Egentligen skulle jag börja ett nytt liv.
Ägna mig åt andra saker. Börja plugga. Sadla om.
Jag hade ju bestämt mig-så vad gör jag här? Egentligen?
Vill inte HA jobbet, men titta kan man ju alltid göra.
Och skulle jag till äventyrs bli erbjuden tjänsten,
så behöver jag inte tacka \"ja\". Just det.
Så är det. Jag är bara nyfiken.

Därför-åh- därför, ringde jag på dörren!
För att jag hade ett val.
Och när dörren öppnades, när dörren öppnades,
öppnades också en port till Helvetet.

Men hur skulle jag ha vetat det? Där fanns ingen
som viskade ett varnande ord i mitt öra. Ingen.
Jag lever med den förfärliga sanningen att jag
hade ett val, och valde, fel.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2007-03-21 19:15



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Du har ett val till kära vän!Om du ska välja att stanna eller gå! ~ ¤ ~ Använd din fria viljan ~ ¤ ~Lita på din inre styrka och allt kommer att gå bra!Verkligen!Jag lovar. . .Vi kan ta själen till mörka ställe\' ibland och hjärtats stjärna kan bli svart men kom ihag du väljer vad som kommer att bli. . .Kärleken kan hela dina sår och förvandla hjärtats stjärna till vit igen. . .
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP