Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioter




Jag har läst aftonbladet
men minns ingenting
för jag såg bara dina ögon
hela tidningen igenom
jag visste inte att du var
\"ögonmodell\"

men det finns väl många saker
som du aldrig berättade för mig
som att himlen har ett slut
(kärleken också)
och att stjärnor också dör

men det är väl bara som tandkräm
köp ny
det är väl bara något som försvinner
och på apoteket får man ny
eller på bussen
om man har tur och ser ett par underbara
ögon med en kropp som bär blå märkesjeans
och Calvin Klein kalsonger
men han gick av långt före mig

vilken idiot jag är
som lät honom gå
precis som du
lät mig göra
och han kommer aldrig tillbaka
och inte jag heller




Övriga genrer av Samndra
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-03-22 20:11



Bookmark and Share


  jaghetersara
hej jättevacker & lite vemodig
2007-04-02

  misa
Stjärnor dör inte, de lyser bara lite svagare... :)
2007-03-24

    selmut
Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint, Sandra! <333
2007-03-23

    Sushi
åh, vet precis hur det känns
när man hade sin chans men inte tog den.
det gör ont!
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra