Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ändå fick kyssa Anakin Skywalker

Du har väl alltid undrat hur det är att flyga
Du sa det till mig en regnig natt då du stod på
balkongräcket och tänkte ta livet av dig

Åh, nej, du har så rätt
alla prinsessor är inte blonda, se bara på mig
jag är i utställningsformat
med ett leende lika påmålat som Mona Lisas

med mina drömmar ute i rymden, på en stjärna någonstans
om jag bara fick kyssa Anakin Skywalker

då skulle jag lära dig hur det är att flyga
till polstjärnan och tillbaka
utan bränsle

med bara hjärtats tysta slag att förlita sig på

då ska jag visa dig hur det är när kärleken
flög till andra sidan jorden
eller långt ut i vintergatan

för att jag har alltid hatat solnedgången
för att du är aldrig där och ser den med mig

men de varnade mig för att börja brinna
när tårarna rinner upp i håret

och inte ens ståltråd kan läka det hjärtat

när jag står på taket och ser ner på dig,
som döden kastade ut från sin balkong

vi är lyckligast i världen
var det inte så?


då står skuggan med mig vid titanics undergång
då står min dröm bredvid mig
och kysser mig
som Anakin Skywalker

om du bara kunde höra
vad jag viskar i natt
Anakin

då blir jag allt jag låtsas vara




Fri vers av Samndra
Läst 604 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-01 19:25



Bookmark and Share


    Dear Prudence
No offence
men du är den enda emotjejen jag känner som verkligen kan skriva
många som försöker passa in i emostilen skriver mest saker som blir tillkrystat deppiga och \"hej-nu-går-ja-och-tar-livet-av-mig\"
alltså. många fejkemosar.

Förlåt för mina dumma fördomar men du skriver så fantastiskt vill jag bara att du ska veta.

kram
anna
2008-01-22

  Marita Persson
Grymt, och bra skrivet. Kanske hade jag velat att dikten slutade efter \"som döden kastade ut från sin balkong\" det kändes så effektfullt, så slutgiltigt. En bra dikt med mycket starka känslor, lämnar väl ingen oberörd.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra