Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kyla i snön utan kläder, men i himlen är det ännu kallare. där är det ju minusgrader dygnet runt


Hur kan du sova inatt
hör du skriken utanför balkongen
ser du inte små flickorna som blir våldtagna
gång på gång precis utanför ditt hus

gosa in dig i mina rosa drömmar inatt
eller sluta bara andas
och jag har slutat äta nu

spriten vener igenom dig
och mina vener
är sönderskurna

men jag har alltid gillat att leka med dom stora grabbarna
eller så är det dom som gillar att leka med min kropp
jag vet inte vad längre

men de brukar sitta runt mig
och be mig stänga mina ögon

och jag slutar andas
för att det gör ont

ser du inte små flickor
som blir våldtagna i natt heller
varför kan du aldrig
se mig
i ögonen

känner du inte blodet rinna längs din kind
smakar det inte gott
du brukar ju säga att jag smakar gott
så varför spottar du ut mitt blod

för att jag gillar att sitta på hustaken
och kasta ner tegelsten i ditt huvud
tills det spricker
och du vaknar av mardrömmarna
eller har du äntligen börjar höra skriken
utifrån din trädgård
utifrån min mun
från mina spräcka läppar

har du börjat se skräcken i mina ögon
varje gång du tar av mina kläder
och påstår att du har rätt till det

ärrar mig för livet
och ber
för att jag ska sluta andas

och flyga bort inatt
på ett rosa moln
och aldrig aldrig aldrig
andas
igen




Fri vers av Samndra
Läst 585 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-28 15:17



Bookmark and Share


    Dear Prudence
Det är otäckt,
och sant


<3
2008-07-06

  Paraply
jag ryser ofrivilligt
2007-12-01

    RebeccaW
Fan, du berör verkligen, redan rubriken säger ju hur lysande texten är! Sista stycket är bara, åååh, superduperbra! Älskar det, det är så himla vackert skrivet! :)
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Samndra
Samndra