Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två änglar klara!


Dom reser ikväll.
En oskyldigt avklädd.
En syndigt påklädd.
Med samma budskap dock.
Inte för att det tjänar något till.
Det är mest för \"sakens\" skull.
Formaliteter. Kärlek och sånt tjafs.
Men, som sagt, jobbet måste göras.
Och nu är det deras tur.
Och så blir det ju OB-tillägg.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2007-03-22 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP