Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag frös så i natt, älskling

~~~


jag frös så i natt, älskling

dina hårda ord hade frusit mina fötter till is
och du fanns inte där för att värma dem,
du hörde inte hur min ångest
fick mig att gråta mig till sömns, älskling

du befann dig så nära,
ändå på månvarvs avstånd


och jag frös så i natt, älskling

men jag håller din plats varm, älskling,
tills du är redo att vända åter

till vår värld, älskling




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 692 gånger
Publicerad 2007-03-23 09:22



Bookmark and Share


  jjosefin
jävligt bra!
2007-09-05

  Catrin
blir berörd av denna text, när någon är nära men ändå på månvars avstånd... är oerhört sårande.
2007-04-10

  Manal
jag älskar dessa mjuka sköna varma ord.
2007-04-07

    Bodil Sandberg
Här finns det mycket känslor och därför är dikten suverän!!!
2007-03-24

  Jer
Gillar svaret till denna,
som jag läser i din \"invito\"
Härligt!

Förresten, man kan värma,
o blir riktigt varm av... kysser!
Och då menar jag inte ordet,
varken i plural eller singulär,
utan den riktiga o äkta varan!
...och mängder av såna! :^\"
2007-03-23

  Lena K Nilsson VIP
Håller med Björn...fint och berörande!
2007-03-23

  swimsus@gmail.com
Blottande och ensamma rader i stunden då fin poesi blir från vemod till.
vackert markatt! Vackert! ;)
2007-03-23

  stronza
Du är en tålmodig kvinna! Hoppas han torkar dina tårar och kysser dig varm, snart.
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan