Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Över ditt ansikte
vilar regnbågens färger.

Din hud skimrar likt
strandens sand.

Du gör mitt sinne mjukt,
rikt på upplevelser.

Förstår mig när jag
står helt förvirrad.

Du för mig sakta
mot en trygg hamn.

Tack




Fri vers av Annelie Hugo
Läst 549 gånger
Publicerad 2005-02-20 22:06



Bookmark and Share


  Markattan
Ömsint och stillsamt med mycket kärlek mellan raderna. Fint!
2005-02-23

  Cattis Rönn
som jag tycker om..fint beskrivet om någon man tycker om.
2005-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Annelie Hugo
Annelie Hugo