Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara ord är inte alltid så bara...en travestering ....


även kjolen har sina fläckar...



visst har hon självförtroende
flickan med gröngräset

jag gläds åt hennes känslor
där hon dansar vägen fram

nynnande ... oavbrutet
på samma visa

\"alla fyra blinkar
så förföriskt
emot mej\"




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 355 gånger
Publicerad 2007-04-05 19:09



Bookmark and Share


  issac.a.m
Det var vackert och rolig text..
gillar titlen...
2007-04-06

  Lilla My* VIP
Alla fyra...hmm...
men en rolig text!
2007-04-06

    *Zenobia*
Ahaaaa...är det så texten i visan går..?

Och jag som trodde dom sjöng \"alla fyrar blinkar..\"

Nu förstår jag varför dom skrattade när jag sjöng den... *S*
2007-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk