Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skamfläck


Det är synd att goda människor gör så lite väsen av sig.
Och en skam att onda får så mycket utrymme.

Och det är verkligt tragiskt att så få orkar bry sig.
En god pizza, lite chips och bra film på TV, större
verkar inte engagemanget vara.

Tror inte jag tycker om människor längre.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2007-03-25 22:10



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag är en verkligt god människa
tycker de som har smakat på

nu ger jag dig en smörblomma
om inte två
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP