Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland undrar jag


Är jag verkligen riktigt klok som ber Gud om hjälp?
Är det så att jag tillber ett obefintligt Ingenting?
Finns det verkligen en skapare där ute någonstans?
Eller kan jag lika gärna tillbe min köksstol?

\"Kära köksstol, jag är så förtvivlad, kan Du hjälpa mig?\"




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-03-25 22:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
der kan be mammon om hjälp, en tavelram
en hundskvalp, en bamsekram

du får två nejlikor f r texen
2007-03-25

  aftermath
en köksstol är aldrig fel
din fråga är inte heller fel
den är bra!
2007-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP