Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Whats bought for money dear, that dont impress me much, spirit turns me on, forever in love sister, mother nature arms around...


Att känna efter före

Jag tar dig
på allvar
djupt
i mitt hjärta
utan förbehåll

Jag tar dig
på orden
vaken
i mitt hjärta
utan förbehåll

Jag tar dig
på sängen
naken
i mitt hjärta
utan förbehåll

Jag tar dig
på allvar
djupt
i mitt hjärta
utan förbehåll




Fri vers av figurett
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-26 10:41



Bookmark and Share


  Blumma.
Mm, jag tycker om den =)
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett