Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men det är kattfans jobb!


Råttfällan gillrad.
Nu är det bara att vänta.

Och det gör jag så gärna.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-03-26 22:42



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
(((smyger in i din dikt)))Vad är osten nånstans då?*grin*
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP