Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hesiterar bestämt i den här frågan.

Jag som alltid vänder andra knden till,
tänker nu inte göra det.
Jag tänker vara oresonlig, ovettig
omedgörlig. Jag tänker hata, jättemycket.
Ialla fall ett tag, det skulle kännas så skönt.
Jag tänker inte förlåta, aldrig förlåta.
I alla fall ska jag sätta mig på tvären riktigt
ordentligt. Vara en fluga i mjölken,
smolket i ögat och blacken om foten.
Fy fan, så skönt det ska bli.
Att få vara riktigt djävligt elak.
Bara dom inte blir ledsna, jag har så svårt
att tåla när någon gråter. Kanske jag skulle ta
det lite mer varligt och försiktigt.
Hata i små portioner tex, utan att skada nån?

Ja, så får det bli. Lagom förbannad ska jag bli,
Fan anamma, jag ska bli så lagom förbannad
som ni aldrig nånsin har sett, så det så!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-03-26 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP