Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Art: Homo sapiens. Hemort: Tellus.


Vi är alla människor.
Vi befolkar samma jord.
Födda på olika platser,
lever med skilda kulturer,
men faktum kvarstår: vi är jordbor.
En svindlande kort tid vandrar
vi här tillsammans.
Vi föds, vi lever, och vi dör.
En kort \"blink\" i universum.
Varför tar vi inte vara på det?
Nog borde vi kunna ta hand
om varandra bättre?
Visst , pengar, makthunger, politik,
kulturella skillnader.... det är vad som
styr världen idag.
Jag kan inte ändra på det.
Men, på min lilla fläck av jorden
kan jag agera.
Jag kan hjälpa, jag kan trösta,
jag kan dela med mig.
Idag är det Du som svälter,
imorgon kan det vara jag.
Låt oss hjälpa varandra.
Vi är ju alla människor.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-03-27 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP