Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyberrymden

Är sen till jobbet,
men vad gör det?

Måste ju kolla mina mejl,
du kan ju ha skickat..

Spänningen stiger,
nu är jag bara några klick ifrån...

Men nej, inte idag, inget från dig...
Får väl inse att du och jag aldrig bli...

Men i mina tankar finns alltid hoppet kvar




Fri vers av Missanpassad
Läst 224 gånger
Publicerad 2007-03-28 11:12



Bookmark and Share


    Pontus Lennartsson
Mejl och sms, ack så förrädiskt. Det tveklöst enklaste sättet att lajbansflörta utan att behöva avslöja att man inte känner något.

Hoppas ditt kurtiserande blomstrar ut i kärlek!
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Missanpassad