Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man älska nån som inte finns?

Det sägs att man inte kan älska nån som inte finns,
nån man inte känner, eller nån man aldrig sett...

Men jag har sett dig, jag känner dig

i mina tankar..

Man kan inte älska nån som inte finns,

men jag älskar ju dig




Fri vers av Missanpassad
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-03-30 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missanpassad