Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord

Var det för mycket begärt,
att få vara den enda som du såg?

Men du sänkte blicken och sa:
\"du vet ju hur det är\"...

Men jag vet inte hur det är...

Man kan bygga städer, slott, ja, till och med robotar

Men hur bygger man upp en förstörd själ,
eller ett slitet hjärta?

Du var hela mitt liv
du var mer än så...




Fri vers av Missanpassad
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-03-28 19:01



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
vackert...
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Missanpassad