Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En brist kan stundom vara en tillgång.


Vitlök kan vara påtagligt upphetsande



Alla ingredienser exponerade.
Färdiga för grytan.
Det möra köttet.
Kryddorna.
Grönsakerna.
Vinet lagom tempererat.

Mmmmmmm-dofterna...

Dofterna?

Något fattas!
Vad?

Vitlök!!!

Underbart!

Han vill alltså älska ikväll!




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2007-03-28 14:57



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Entusiasm o förväntan. Glädje. Stämningen känns.
Det doftar vitlök o erotik. Mkt effektiva ord i sammanhanget.
Skickligt framställt.
2007-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP