Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk efter,men inte alltid.


insikt




insikt


När hjärtat är fullt av hat

går det inte att tänka klart


Låt mig förstå

det jag inte förstår

och öppna mitt hjärta när det går.


När hatet gror då gror kärleken

Något måste vara fel

när vår tillit sviker

när vi måste luras

tills tankarna avviker.


kärleken är tålig o mild
och alldeles vild

nog måste det vara så

( men hur länge........)

Jag vill inte disskutera

bara gå.



H.R-07











Övriga genrer av Helena R
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-03-28 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena R