Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glädje o utmaning


förväntan



Förväntan


Nu har jag fnittrat

hela jag full av skratt

jag ska fly till ett möte

jag tror inte jag är snygg

men kanske borde jag förbereda mig

så att jag inte faller pladask i gråt

jag måste låta döden få infinna sig


tanke,vila,meditation


inga förväntningar

även om det är spännande.




Övriga genrer av Helena R
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-05 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad är det för ett möte? Inte kan det väl vara ett möte på jobbet?

Jag gissar att det är en dejt eftersom det är "spännande", och sen undrar Du om Du "är snygg".

Men kloka ord bjuder Du på: "Inga förväntningar" - Du blir man ju inte besviken heller!!
2022-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Helena R