Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att välja livsstil


slå sig till ro



Nu är lugnet

efter kaoset

Jag har slagit mig

till ro

på ett land-Sverige

eller på landsbygden

naturen

där jag kan

roa och oroa

livet

precis som det är

-enkelt.


H.R-sept-07




Övriga genrer av Helena R
Läst 338 gånger
Publicerad 2007-09-06 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena R