Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vill bryta leken,men förmår inte.


mamma,pappa,barn





Nu ska vi leka

mamma,pappa,barn

den leken leker vi så bra

jag är barnet

den rollen passar mig så bra

jag pladdrar på om mitt

du lyssnar

alltid den lyssnande

den förstående

det är lite tröttsamt

men jag spelar med

det ska vara så

svårt att bryta

vill säga

mamma också intressant

det blir svårt att bryta leken

jag den handikappade

du ska ha pappa som belöning

för att du tar hand om barnet

jag förstår det nu


Helena.R-07




Övriga genrer av Helena R
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-06-20 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena R