Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I am much more deeper.


deeper



I am much more deeper than

that

Jag börjar med plasten

ett hej

brukar bli bra

men du ska veta

I am much more deeper

than that


desperado

( Jag har slutat heja.

kanske får man en annan kontakt då)

plast kan bli guld

bara man jobbar på


Helena-07






Fri vers av Helena R
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-07-29 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena R