Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte alla som längtar till vår och värme.
Många lider dessutom av depression denna tid
Vill tillägna alla dem denna......




Prästkrageblad säg mig, är jag lycklig, ej lycklig, lycklig, ej lycklig


Nu är våren här då
många bär taggtråd runt sin själ

nu är värmen tillbaka och
sörjande dansar med i älvors dans


I dag en på nytt födelse då
många donerat sitt hjärta

förälskelsens skimmer och
ensamhet klättrar på solstrålarna


Kroppars uppvaknande då
många döljer oönskade tatueringar

snart skön semester och
barns lek på betong


Ljuset är här som
många trevar sig fram i


men jag
är lyckligt dansande
och vaknar i mitt hjärta
förälskad
naken
på en strandremsa




Fri vers av Rosen VIP
Läst 522 gånger
Publicerad 2007-03-28 22:42



Bookmark and Share


  Elália
jag avundas din talang att linda in orden i känslor och framkalla alla dessa bilder, får mitt hjärta att slå hårdare för några sekunder. underbart!
2007-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP