Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även om man vill så mycket

ibland kan det knnas som om man gör allt för att omgivningen ska vara så lycklig som möjlig. man kankse kämpar så mycket och ser inte att människorna runt omkring dig trivs med hur de har det. lyckliga eller inte.
dina försök att få någon att le kankse är bortkastade, då personen i fråga verkligen vill och behöver gråta. låt dem gråta om de behöver det. gör dem en tjänst och var deras vän när de behöver det.




Övriga genrer av ensam bland så många
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-03-29 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensam bland så många
ensam bland så många