Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig älska dig

Låt mig älska din kropp.
Din mun.
Dina ögon.
Dina skuldror.
Dina starka armar.
Dina trygga, varsamma händer.

Låt mig älska allt som du berör mig med.

Låt mig älska tillsammans med dig.

Men låt mig inte komma nära.
Tillräckligt nära för att läsa dina läppars svek.
Dina ögons hunger, för nått jag inte har.
Dina skuldrors samandragningar som om du ville komma bort från mig.
Dina armars tveksamhet när du håller om mig.
Dina händers avsky.


Låt mig bara älska. Men det är oxå allt.




Fri vers av ensam bland så många
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-04-19 22:43



Bookmark and Share


  Förstörd
Jättefint skrivet tycker jag =)
2006-04-22
  > Nästa text
< Föregående

ensam bland så många
ensam bland så många